Поліцейські затримали п’яну «колегу» на лавці у Луцьку

19
10
Поліцейські затримали п’яну «колегу» на лавці у Луцьку
На вулиці Січовій у Луцьку патрульні поліцейські помітили жінку, що лежала на лавці.

Підозра правоохоронців підтвердилася - жінка була добряче напідпитку, - розповідає власкор «Волинь24».

Це підтвердили і медики після освідування в наркодиспансері.

У міськвідділку жінка розповіла, що її звати «Олена», і що «вона працює юрисконсультом в обласному управлінні поліції».

На пані склали Постанову за ст. 178 «Перебування у нетверезому стані в громадському місці».

Передрук заборонений.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що вже й бухнити не можна . Додому завезлиб . А не в Інтернет
Відповісти
І що з того ким вона працює і де? Сенсація? Чи випити не має права?
Відповісти
Мусорню давити треба. Майдан не пробачить, ніколи!
Відповісти
Сподіваюсь, що нарешті прийде практика щодо стягнення з засобів масової інформації, в тому числі інтернет-видань, шкоди за такі публікакції і позбавлення права займатись журналістикою. Патрульним порада: заспокойтесь нарешті! Молодці, що склали постанову, але це не привід для вихваляння. Зверніть увагу на втручання у приватне життя. Крім того сумніви беруть, що правопорушниця давала згоду на оприлюднення її фото (а це склад іншого правопорушення).
Відповісти
а ото нєфіг нажиратись до бухої всрачки,аби валятись по лавкам...тільки публічне присоромлення стримуватиме від подальшого такого ж рецидиву,коли знатимуть,що їхні фейси красуватимуться в неті,то мож і задумаються
Відповісти
То не колеги,а "павлики морозові"... Ідіоти. Свята в переді... Чекайте і про себе "весточку" з фото...
Відповісти
Я вважаю, що луцьким ментам (в даному випадку назвати їх поліцейськими язик не повертається) треба дати уроки етики поведінки з людьми, а з жінками - особливо. Гарна жінка, доглянута, не брудна, не валялась на дорозі. Хто його знає, можливо, щось у сім’ї? З ким не буває? А, можливо, й з радості? Не агресивна, нікому з ментів не набила мордяку. Навіщо виставляти жінку на привселюдний огляд? Та ще й колегу? Менти вивіску поміняли, стали поліцейськими. Жаль лише, що їх не можна виписати з Швеції чи Австрії, як виписують унітази і пральні машини. Так і залишились мусарами.
Відповісти
Зi мною не буваэ!!!
Відповісти
Стид і ганьба таким поліцейським
Відповісти
А виданню теж честі не робить друкувати такі новини. Невже рейтинги виростуть від такої інформації? Ганьба.
Відповісти
Конченые копы
Відповісти
Жінка дебоширила, принижувала гідність лавки, іі поведінка мала ознаки потенційноі загрози іншим людям? Свою дружину напідпитку не виставляєте у мережі? Ніяка реформа і ніяка нова форма не допоможуть ...
Відповісти
от якби замерзла буха на тій лавці,ото би вой піднявся...."копи-казли" не відреагували,не спасли...
кидайте квасити так,шо дрихнете де попало,під парканом,на вокзалі,в підїздах...і буде вам щастя і не буде ваших фоток...волинь-24,робите правильну справу - акцію "зроби бидлоту знаменитою" продовжуйте протягом усього року
Відповісти
НЕ знаю як вас правильно назвати поліцаї,поліцейські,полісмени чи полісвуми,але вам треба вибачитись перед жінкою.По перше.А жінці подати на вас до суду.Є великі шанси довести,що ви не праві.Так авторитет не заробляють.
Відповісти
А що, 41 стаття закону України " Про національну поліцію" вже втратила свою чинність? Чи просто деякі телепні нац.поліції відмовляються працювати? Но зарплату за невиконану роботу поліціонери всеж таки мають бажання отримувати...
Відповісти
Мусара в своєму стилі
Відповісти
Це "нові патрульні" або "аніжехарошиє" у всій своїй красі. Пили ж напевно всі разом на корпоративі, а до хати не довели - кинули на лавці! Не колектив у них, а га***но! Якщо вони свою колегу так зневажили то можна уявити, як вони захищають один одного. Варто подивитися на хнього керівника Вовченка, який ходить у формі неголений, демонструючи цим зневагу до інших.
І для тих хто в танку: Шпига тут ні до чого, це не його підлеглі. Це підлеглі красунчика Фацевича, який двох слів з"язати до купи не може. Всі питання до останього.
Відповісти
Хто покаже мені ту лавку на Січовій, тому ставлю ящик коньяку!!! Жіночко, зверніться до свідків і захистіть свою честь і гідність, бо є свідки вашого затримання.
Я вам раджу скористатися статтею 41 Закону "Про поліцію":
" 1. Поліцейське піклування може здійснюватися щодо:...4) особи, яка перебуває у публічному місці і внаслідок сп’яніння втратила здатність самостійно пересуватися чи створює реальну небезпеку оточуючим або собі..Поліцейське піклування має наслідком щодо:..3) осіб, зазначених у пункті 4 частини першої цієї статті, - передання у спеціальний лікувальний заклад чи до місця проживання."
Чи до Вас , може, викликали медичну допомогу ?
Чи, може, йдучи з телефоном у руці, створювали реальну небезпеку оточуючим або собі?
От вам і патрульні поліцейські!!!!
От і довіряй їм....
Відповісти
А працює вона в пеніцетарній службі і бухає сильно з циганом!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні