У Луцьку агресивний молодик розгромив автостанцію

1
8
У Луцьку агресивний молодик розгромив автостанцію
Надвечір центральну автостанцію на вулиці Конякіна розгромив молодий чоловік.

Як повідомляє власкор видання Волинь24, молодик почав чіплятись та ображати пасажирів, які у переддень Нового року поспішають дістатись до дому на святкування.

Чоловік, добряче хильнувши, піднявся з загального залу очікувань на другий поверх, де взявся громити усе, що втрапило на очі. За словами очевидців – друзки летіли від усього: крісла, двері, столи. Він продовжив чіплятись до людей і затіяв бійку з кількома пасажирами, які чекали на свій автобус. Зрештою, хтось викликав поліцію.

Патрульні, по приїзду на автостанцію, одразу знайшли дебошира. Він також почав ображати полісменів та намагався втекти. Тож на зловмисника одягнули кайданки і повезли у міськвідділ поліції.

Виявилось, що чоловік 1988 року народження і сам мешкає у Локачинському районі. Однак пояснити свої дії він не зумів. Більше того, молодик продовжив вести себе агресивно і просто посеред міськвідділку почав розмахувати руками і ногами, намагаючись вдарити полісменів. Таким чином, вони були змушені повалити його на підлогу та зв’язати ноги, аби не «брикався». Та й це не втихомирило неадеквата – чоловік продовжив словесно ображати поліцейських і навіть погрожував розправою.

Зрештою, на нього склали кілька протоколів.

Вочевидь, через пиятику та шалену агресію, молодику доведеться зустрічати Новий рік у камері тимчасового тримання.

Передрук заборонено.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кулю в лоб.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні