--> Вам – сміттєзвалище, нам – транспорт: Луцьк і Княгининок домовилися про співпрацю | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вам – сміттєзвалище, нам – транспорт: Луцьк і Княгининок домовилися про співпрацю

1
1
Вам – сміттєзвалище, нам – транспорт: Луцьк і Княгининок домовилися про співпрацю
Місто Луцьк і найбільша волинська об’єднана громада у центрі із Княгининком домовилися про тісну співпрацю, зокрема, щодо використання полігону твердих відходів та транспортного сполучення.

Для обговорення перспектив співпраці заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко зустрівся з головою Княгининівської об'єднаної територіальної громади Оленою Твердохліб, повідомляє офіційний сайт міськради.

«Ми зацікавлені, щоб безперебійно працював полігон твердих побутових відходів біля села Брище. Сюди сміття вивозить не лише наше місто, але й Луцький, Рожищенський та частково Ківерцівський райони. Безперебійне функціонування об'єкту є дуже важливим», – наголосив Сергій Григоренко він.

У свою чергу, Княгининівська ОТГ зацікавлена у належному транспортному сполучені з Луцьком. Тому вони звернулися з офіційним листом у міську раду щодо спільного вирішення цього питання. Сергій Григоренко пообіцяв, що міська маршрутка № 22 курсуватиме у село Милуші до 15 січня 2017 року. У січні 2017 року відбудеться засідання виконавчого комітету, під час якого розглядатимуть пролонгацію маршруту ще на три роки. Крім того, його планують продовжити до житлового масиву «Кам'янка».

«Ми домовились, що спільно працюватимемо, аби полігон працював безперебійно. Зараз необхідно опрацювати усі документи, адже має відбутися перепідписання угоди. Це зумовлено тим, що раніше договір Луцька міська рада укладала з Рокинівською селищною радою. Нині ж, його необхідно переукласти з Княгининівською ОТГ», – зауважила Олена Твердохліб.

У січні-лютому 2017 року планують створити спільну робочу групу щодо напрацювання договорів співпраці у різних сферах з Княгининівською ОТГ, так як уже Луцьк співпрацює з Прилуцькою сільською радою.

«Ми готові співпрацювати у медичній галузі, освіті, сфері житлово-комунального господарства тощо. Зокрема, якщо мешканці цієї громади захочуть, то зможуть отримувати медичні послуги у Луцькому центрі надання первинної медико-санітарної допомоги № 3, зможемо нашими автомобілями проводити збір сміття у цих населених пунктах та багато іншого», – зазначив Григоренко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На Полтавщині об’єднана територіальна громада заманює лікарів зарплатою у 10 тисяч та власним будинком:
http://ritm.tv/news/society/poltavshhini-zamanyuye-zarplatoyu/
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні