Лучанин побив продавчиню, яка не продала пляшку «на вексель»

1
4
Лучанин побив продавчиню, яка не продала пляшку «на вексель»
В одному із міні-маркетів Луцька чоловік напідпитку побив продавчиню, а затим – хлопчика-інваліда, який був поруч із торговим закладом.

Неприємна пригода трапилася в четвер увечері, 29 грудня, в магазині мережі «Наш край», що поруч із автостанцією на вул. Львівській.

Молодий чоловік, на вигляд – близько тридцяти років та напідпитку, зайшов до торгового закладу та попросив пляшку горілки «під запис». Продавчиня відмовила, сказавши, що такої послуги не надають.

Відмова розізлила відвідувача: він почав агресивно поводити себе, кричати, обзивати жінку, використовуючи грубу лайку. І відразу від слів перейшов до діла, розпустивши руки.

Він почав бити працівницю магазину по обличчі, але за жінку вчасно вступився інший відвідувач і силоміць вивів нападника на вулицю.

Там горе-п’яниця не заспокоївся, а напав на хлопчика-інваліда, що був поруч. Кілька разів стукнув малого по голові, у результаті чого йому довелося викликати «швидку».

Тим часом приїхали правоохоронці, яким встигла зателефонувати продавчиня.

Дебошира затримали і доставили у міськвідділок поліції. Працівниця магазину та мама постраждалого хлопчика написали на порушника заяву. На разі, з’ясовується особа порушника, аби притягнути до відповідальності.

Передрук заборонений.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пропили мізки ці лигаарі. В камеру до зеків хай відпетрушать гада.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні