У Луцьку «нардеп» з ножем влаштував дебош на заправці

0
4
У Луцьку «нардеп» з ножем влаштував дебош на заправці
Сьогодні вночі патрульним довелось прибути на допомогу Державній службі охорони на одну з заправок на вулиці Карпенка-Карого.

Про це повідомляє прес-служба Луцької патрульної поліції.

На місці вони побачили, що громадянин конфліктує з працівниками АЗС. За словами працівників поліції охорони, в процесі конфлікту чоловік, який, до речі, представився "народним депутатом України родом з Володимира-Волинського", намагався витягнути зі свого автомобіля мисливського ножа, проте поліцейські йому завадили.


Відразу виникла підозра, що чоловік міг бути у нетверезому стані. Переглянувши відеозаписи із камер спостереження, встановили, що він дійсно керував автомобілем Volvo.

Патрульні доставили порушника до наркологічного диспансеру для проведення огляду на стан алкогольного сп’яніння, проте від освідування той відмовився. Більше того, він відмовився надати будь-які документи, що посвідчують особу, зокрема, посвідчення водія чи реєстраційний талон на транспортний засіб.

Порушника доставили у міськвідділ поліції, де склали адмінматеріали за статтями 173,178,185,126,130 КУпАП.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні