У волинському виші визначили найкращих викладачів і найкращі факультети

5
0
У волинському виші визначили найкращих викладачів і найкращі факультети
У Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки склали рейтинг факультетів та викладачів вишу.

На засіданні вченої ради СНУ, 22 грудня, представили підсумки рейтингового оцінювання викладачів, кафедр і факультетів, - повідомляє відділ з'язків з громадськістю.

Рейтинг викладачів та факультетів університету за минулий навчальний рік представили на вченій раді

Перше місце в рейтингу факультетів та інститутів зайняв Інститут економіки та менеджменту. Також у першу п'ятірку рейтингу увійшли факультет психології, біологічний факультет, хімічний факультет та факультет міжнародних відносин.

У ТОП-15 увійшли такі факультети: історичний факультет, інститут філології та журналістики, педагогічний інститут, юридичний факультет, інститут іноземної філології, географічний факультет, факультет інформаційних систем, фізики та математики, інститут фізичної культури і здоров'я, інститут соціальних наук, інститут мистецтв

Підсумки рейтингового оцінювання викладачів, кафедр і факультетів (інститутів) за результатами діяльності у 2015/2016 н. р. ученій раді представила керівник центру інноваційних технологій та комп’ютерного тестування, доцент Олена Герасимчук.

Серед викладачів перше місце у ТОП-20 зайняла Ліпич Любов Григорівна - декан інституту економіки та менеджменту, друге місце у першій п'ятірці рейтингу зайняв Гусак Петро Миколайович - завідувач кафедри соціальної педагогіки та педагогіки вищої школи, третє - Черчик Лариса Миколаївна завідувач кафедри менеджменту, четверте - Полінкевич Оксана Миколаївна - завідувач кафедри економіки та підприємництва, п'яте - декан хімічного факультету - Парасюк Олег Васильович.

Рейтинг Рейтинг професорсько-викладацького складу СНУ імені Лесі Українки за результатами діяльності у2015-2016 навчальному році.

1 Ліпич Любов Григорівна
2 Гусак Петро Миколайович
2 Черчик Лариса Миколаївна
3 Полінкевич Оксана Миколаївна
4 Парасюк Олег Васильович
5 Засєкіна Лариса Володимирівна
6 Павліха Наталія Володимирівна
7 Стрішенець Олена Миколаївна
8 Хворост Христина Юріївна
9 Карлін Микола Іванович
10 Яцишин Михайло Михайлович
11 Олексеюк Іван Дмитрович
12 Гошовський Ярослав Олександрович
13 Костусяк Наталія Миколаївна
13 Єлісєєва Людмила Володимирівна
13 Вірна Жанна Петрівна
14 Малиновський Валентин Ярославович
15 Сухомлін Катерина Борисівна
15 Шевчук Михайло Йосипович
16 Трохимчук Петро Павлович
16 Федонюк Сергій Валентинович
17 Біскуб Ірина Павлівна
18 Тихомирова Євгенія Борисівна
19 Харкевич Юрій Іліодорович
20 Ільїн Леонід Володимирович
20 Мудрик Алла Богданівна
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ліпич давно має хлебтати баланду в маневицькій колонії № 42, а Малиновському з його характером, культурою і амбіціями в тій же колонії пасувала б посада наглядача. З шкіряною нагайкою і з парабелумом в деревяній кобурі на стегні. До решти претензій не маю.
Відповісти
половина списку страшні хабарники: Стрішинець "красотка" завжди 500 гривень 5, 400 - 4 і так уже багато років кафедрування))) і як студенти люблять своїх завкафедр...
Відповісти
Ліпич - найбільш одіозна особа в місцевій освіті. Рівень - нижче плінтуса. Звичайна собі баба від баняка з бульбою. Тільки морду сажею вимазати і рогача в руки дати. Невже в університеті немає кого показати? Піздець освіті. Як був Луцький учітєльскій інстітут, так і ним залишився.
Відповісти
А чому у списку немає Дмитроци Олени Романівни? Викладач від Бога. Є чому повчитись і перейняти досвід. Прикро що не оцінили......
Відповісти
цікаво, за якими критеріями визначали "найкращих"?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні