У Луцьку зірки футболу програли зіркам-футзалістам

0
11
У Луцьку зірки футболу програли зіркам-футзалістам
У Луцьку відомі футболісти помірялася силою із зірками футзалу.

Такий матч відбувся у спорткомплексі "Арена-Спорт" був справжній аншлаг, - повідомляє прес-служба Асоціації футзалу України.

Не кожного дня до Луцька однією компанією приїздять такі знані футбольні люди, як Анатолій Дем'яненко, Мирон Маркевич, Віталій Косовський, Володимир Єзерський, Едуард Цихмейструк та Всеволод Романенко. Втім, під кінець 2016-го року глядачі мали можливість спостерігати за їх грою (а добре знайомого лучанам Дем'яненка - на тренерському містку) на "Арені-Спорт".

Щоправда, збірній Федерації футболу України протистояла не менш зіркова компанія - люди, імена яких не так давно гриміли не лише у вітчизняному, а й європейському футзалі: Сергій Коридзе, Раміс Мансуров, Олександр Кабаненко, Олег Безуглий, Віталій Чернишов та інші відомі футзалісти.

Перший тайм (на левову частку якого, до речі, автор просто не встиг доїхати) пройшов за рівної та принципової гри, а ударна кінцівка у виконанні "Футболу" вивела під перерву цифри 2:1 на користь саме гравців "великого поля".

А у перерві настав час подарунків: гравці дитячої команди "Юніор-Мідас" протистояли команді "Казка". У складі костюмованої "дружини" (як потім стало відомо, дівчат з "Легіону") був і Кенгуру, і ведмідь Михайло, і "Посіпака" з "Енгрі Бьорд", однак саме завдяки Коту-голкіперу казкові герої пропустили від юних талантів лише одного разу. Тож судді святкового поєдинку - Дід Мороз та Снігуронька - зафіксували перемогу дітей та роздали їм подарунки, а глядачі отримали купу позитиву.

Ще одним подарунком для вболівальників став другий тайм головного протистояння вечора. Втім, не в останню чергу завдяки голкіперу Костянтинові Власенку, "Футзал" витримав стартовий штурм суперників, а далі Коридзе та компанія показали перевагу у своєму виді спорту. Підсумковий рахунок - 4:2 на користь футзалістів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні