Ділянку на Арцеулова забудує Луцьксантехмонтаж№536

0
-4
Ділянку на Арцеулова забудує Луцьксантехмонтаж№536
ПАТ "Луцьксантехмонтаж" зводитиме будинок на ділянці за адресою Арцеулова, 3б.

27 грудня відбулось засідання конкурсної комісії щодо визначення забудовника на земельній ділянці на вулиці Арцеулова, 3б. Про це сказав Луцький міський голова Микола Романюк 28 грудня під час засідання сесії Луцькради, - повідомляє Конкурент.

Варто зазначити, що раніше "Луцьктепло" відмовилось від права постійного користування земельними ділянками на вулицях Задворецькій, 13а та Арцеулова,3б, й міськрада надала управлінню капітального будівництва дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування багатоквартирних будинків на цих вулицях.

Микола Романюк сказав, що було три учасника – це "Завод будівельних конструкцій", "Яровиця" та Луцьксантехмонтаж". Виграв "Луцьксантехмонтаж".

Підприємство задекларувало, що 962 квадратних метра житла в майбутньому багатоквартирному будинку передасть атовцям.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні