--> Волинські лісівники перевиконали план по новорічних ялинках | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинські лісівники перевиконали план по новорічних ялинках

0
0
Волинські лісівники перевиконали план по новорічних ялинках
Волинські лісівники хизуються, що вже виконали план по новорічних ялинках.

Передсвяткові ярмарки тривають, - повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Волиняни готуються до відзначення новорічно-різдвяних свят. Це помітно: майже у всіх населених пунктах на ялинкових базарах нині інтенсивно відбувається реалізація ялинок та сосонок. Вибір вічнозелених деревець, які пропонують лісівники, широкий. Та й ціни цьогоріч на них помірні, залежать від зросту лісових красунь. Так, приміром, дерево до 1 м на ярмарку коштує від 45 гривень, півтораметрові деревця вартують в межах 55 грн.

За інформацією головного спеціаліста відділу лісового господарства Волинського ОУЛМГ Олександра Литвина, цьогоріч по управлінню було заплановано реалізувати 70 000 деревець ялини та сосни. На сьогодні план фактично виконано.

Окремим лісогосподарським підприємствам вдалося навіть перевиконали заплановані показники. Зокрема у державному підприємстві «Володимир-Волинське лісомисливське господарство» при запланованих 5000 штук деревець продано 7500, у ДП «Маневицьке ЛГ» – при плані 7000 штук фактично продано 8400 ялинок та сосонок, у ДП «Ківерцівське ЛГ» та «Любомльське ЛГ» при планах 3000 штук продано 4200 деревець.

Ярмарки тривають. Через бажання створити волинянам гарний елемент до новорічного свята ціни на новорічні деревця лісівники ставлять без надбавок, заохочуючи тим самим і підприємців знизити вартість вічнозелених красунь.
Теги: ялинки, ціни
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні