Адвокати підозрюваного у вбивстві Литкіної оскаржують у суді його арешт

0
-1
Адвокати підозрюваного у вбивстві Литкіної оскаржують у суді його арешт
У Волинському апеляційному суді відбулося чергове засідання щодо розгляду заяви захисника підозрюваного у вбивстві Катерини Литкіної.

На засіданні оскаржили рішення про тримання під вартою підозрюваного Назара Статочнюка протягом 30 днів, - повідомляє Буг.

Адвокати підозрюваного свою позицію не міняють та вимагають скасування запобіжного заходу у вигляді тримання його під вартою. Вони вважають, що підстав для утримання підозрюваного в СІЗО немає.

На засіданні 26 грудня в залі суду був не весь склад учасників – не було ні одного захисника Вікторії Литкіної. Потерпіла наголошує: про засідання адвокати не знали і не були повідомлені належним чином.

Втім, у зв’язку з відсутністю адвоката підозрюваного Полячука суддя Апеляційного суду виніс рішення перенести засідання на 29-го грудня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні