Скандального екс-міліціянта Купріянчика таки визнали винним

6
2
Скандального екс-міліціянта Купріянчика таки визнали винним
Суд визнав екс-правоохоронця Сергія Куприянчика винним у адмінпорушенні, а саме – керування у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє Громадське.Волинь.

Суддя Луцького міськрайонного суду В’ячеслав Покидюк дослідив останні відео з бодікамер патрульних поліцейських. На відео видно, як патрульні підходять до авто марки BMW, за кермом якого сидить порушник Сергій Куприянчик. На вимогу поліцейських вийти з авта, він не реагував. Тільки, коли до патрульних підійшла пасажирка, що сиділа біля нього в авто, працівниця ГУ Нацполіції, Ірина Осійчук, він вийшов. Перед цим Осійчук попросила його віддати ключі від автотранспорту.

Також на відео поліцейські попрохали у Куприянчика посвідчення водія та документи на авто. Ні того, ні іншого в нього не було. Коли ж порушник почав вживати нецензурну лексику, патрульні попередили, що за таку грубу поведінку, одягнуть на нього кайданки. Через певний час це й трапилося. Поліцейська ж Осійчук захищала порушника, а також заявляла патрульним, що ніде не працює.

Адвокат Куприянчика Вікторія Ханзерук закцентувала увагу суду на те, що на момент підходу патрульних до авто, воно не було заведене, а руки Куприянчика були не на кермі, а на колінах. Сторона захисту запевняла суд, що патрульні підійшли до автівки Куприянчика через 5-7 хвилин після зупинки. Патрульний же Олександр Нікончук роз’яснив, що з його поля зору Куприянчик вийшов на секунд 30, коли поліцейський виходив з авто. А до того, і він і його напарник Василь Білоус чітко бачили Куприянчика за кермом, коли обганяли автіку.

Врешті суддя В’ячеслав Покидюк, заслухавши сторону захисту та свідків, прийняв рішення визнати Сергія Куприянчика винним в адмінправопорушенні. А в основу рішення взяти свідчення двох поліцейських Олександра Нікончука та Василя Білоуса. Проте, у порушника є ще десять днів на оскарження рішення у Апеляційному суді Волинської області.

Нагадаємо, Сергій Куприянчик – колишній старший інспектор дозвільної системи СОГП Луцького відділу поліції. У ніч з 13 на 14 жовтня він був пійманий патрульними поліцейськими за кермом авто своєї дружини у стані алкогольного сп’яніння. Згодом у його авто в результаті обшуку було виявлено бланки суворої звітності, а саме дозволи на зброю, печатка Громадського формування «Варта порядку» та кількасот грам бурштину. У результаті чого нині відкрите кримінальне провадження.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та Ірина це його коханка.

Стид і срам такому бидлоттю!
Відповісти
А Юля Б свічку тримала?
Відповісти
У нього не одна така ....скільки вже будуть п.яні їздити за кермом?і ще якась...яка сама єлє говорила його захищає.
Відповісти
да, в цей момент робив Ірині кунілінгус
Відповісти
Мудрий не все каже, що знає, а дурень не все знає що каже.
Горілка й гулі не одного в постоли взули.
Відповісти
Дійсно, це ж алібі на всі сто.А ще ,якщо це Ірина на суді підтвердить , то відразу суд виграє. Ха-ха-ха.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні