Луцький забудовник віддасть 13% квартир атовцям

0
-3
Луцький забудовник віддасть 13% квартир атовцям
У Луцьку зведуть нову багатоповерхівку. Про це 27 грудня розповів Луцький міський голова Микола Романюк, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Нагадаємо, що у Луцьку дві земельні ділянки – на вулиці Задворецькій і на вулиці Арцеулова – придатні для будівництва багатоповерхівок. Депутати міськради вирішили, що варто провести конкурс серед забудовників. Право зводити будинок матиме фірма, яка дасть найбільше житла для бійців АТО.

За словами Миколи Романюка, конкурс щодо ділянки на Арцеулова вже провели. Фірма-переможець надасть 13% житлової площі луцьким АТОвцям.

«Я думаю, що підхід буде такий: п'ятдесят квадратних метрів – безкоштовно, а все інше – за бажанням», – зауважив мер.

Для виділення житла створять спеціальну комісію за зразком тієї, яка займалася землею і квартирами для родин загиблих та інвалідів першої групи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні