Де у Луцьку найкращий передноворічний шопінг*

0
-4
Де у Луцьку найкращий  передноворічний шопінг*
У передсвяткові дні завжди чимало часу йде на відвідини магазинів. Підготовка до Нового року потребує ще більше покупок, адже закупити треба не тільки продукти для святкового столу, але й подарунки та прикраси.

Чи не перетвориться затяжний шопінг із приємного проведення часу на обтяжливий обов’язок залежить від багатьох факторів. По-перше, треба завжди мати під рукою чітко складений список, а по-друге – обирати той торговий заклад, де є великий асортимент товарів та хороший сервіс.

Найоптимальнішим варіантом у Луцьку є гіпермаркет «ТамТам». Тут – понад 40 тисяч одиниць товару, що дає можливість скупитись «від і до» в одному місці. Величезний вибір подарунків – від косметики та одягу дорослим до іграшок та інших аксесуарів малюкам, прикраси, новорічні іграшки, гірлянди, інші елементи декору… Більше того – у «ТамТамі» можна відразу купити готові страви для святкового столу, адже тут працює окрема фабрика власного виробництва: м’ясний, холодний і гарячий кулінарні цехи, кондитерська і пекарня.

Та головне, що здатне перетворити закупівельні клопоти у цьому закладі на приємне проведення часу, – правильний сервіс. У «Там-Тамі» цьому надають особливу увагу. У кожному відділі працює спеціальний консультант, який у разі потреби допоможе зробити правильний вибір, підкаже особливість кожного товару, цінову специфіку і, що не менш важливо, – розкаже про акції, яких перед святами чимало.

«Там Там» не запровадив популярну в інших супермаркетах практику самостійного обслуговування. Намагання зекономити на персоналі в інших магазинах приводить до того, що люди «зависають» над вагами, намагаючись знайти потрібний код, і створюють немалі черги. Тим часом у «Там Тамі» є спеціальні працівники, які швидко запакують і зважать усе необхідне.

Розуміючи, що наплив відвідувачів у ці дні зросте, адміністрація зробила все для того, що безперебійно працюватимуть усі каси, яких в гіпермаркеті – 31. Таке рішення допоможе повністю уникнути найбільш неприємного у шопінгу – черг.

Ще один плюс «Там Тама» – кафе посеред торгових площ. Якщо вибір необхідного втомить – завжди можна відпочити за горнятком кави або пригостити малечу морозивом. І навіть ситно повечеряти.

Спостерігаючи за натовпами захеканих і знервованих лучан на ринках і в магазинах у передсвяткові дні, так і хочеться зупинити кожного із них і сказати: життя – одне, і воно надто коротке та цінне, аби власноруч псувати його. Усі обов’язки і домашні клопоти можна легко перетворити на джерело приємних емоцій! Головне – довіритися професіоналам.

Вдалого передноворічного шопінгу у «ТамТамі» – найбільшому гіпермаркеті області!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні