У Луцьку автівка збила жінку

0
2
У Луцьку автівка збила жінку
У Луцьку під колеса автомобіля потрапив пішохід.

У понеділок, 26-го грудня, на вулиці Львівській легковик «ЗАЗ 1102» збив жінку, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

За кермом легковика перебував 62-річний мешканець Луцького району. Рухаючись автомобілем по вулиці Львівській у Луцьку водій наїхав на 46-річну жительку обласного центру.

Унаслідок аварії жінка отримала тілесні ушкодження. У потерпілої діагностували закриту черепно-мозкову травму. Після надання медичної допомоги потерпіла від госпіталізації відмовилась.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Наразі триває досудове розслідування.

Теги: дтп
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні