Луцький автозавод «Богдан» отримав 27 мільйонів за тролейбуси

1
2
Луцький автозавод «Богдан» отримав 27 мільйонів за тролейбуси
Комунальне підприємство «Одесміськелектротранс» отримало два нових тролейбуси марки «Богдан-Т701.17», які були придбані за результатами електронних торгів 13 жовтня.

Про це повідомляє видання Одеське життя.

Машини вміщають понад сто пасажирів, а сучасна підвіска забезпечує плавність ходу, що важливо для літніх людей. Крім того, тролейбуси обладнані відкидним пандусом, місцями з кріпленням для інвалідного візка, відеокамерами всередині салону, Wi-Fi і кондиціонером в кабіні водія.

«Переможцем тендеру став автоскладальний завод корпорації «Богдан» в Луцьку. Вартість кожної машини - 5,35 млн. гривень. До кінця цього року в Одесу прибуде ще 3 тролейбуси, загальна сума контракту склала 26,75 млн. гривень», - повідомляють в КП «Одесміськелектротранс».

Нагадаємо, що 21 жовтня мерія підписала Договір гарантії відшкодування і підтримки проекту між Одеською міськрадою і ЄБРР (Європейський банк реконструкції та розвитку). Він став останньою крапкою в оформленні кредиту на придбання 45 нових тролейбусів для міста.

Автор: Дмитро Куцан.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щоб бізнес в украіні був успішним треба бути порошенком. Єдиний в кого ростуть прибутки наш президент. Вибрали самого розумного самого достойного жлоба.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні