--> Приватбанк ще й оштрафували | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Приватбанк ще й оштрафували

0
-16
Приватбанк ще й оштрафували
Антимонопольний комітет України оштравував ПАТ ПриватБанк на 82 тис. 600 грн за порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передає УНН з посиланням на прес-службу АМКУ.

"Оштрафовано ПАТ комерційний банк ПриватБанк на 82 тис. 600 грн за вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді подання інформації в неповному обсязі Антимонопольному комітету України на вимогу Голови Комітету у встановлений ним строк", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, міністр фінансів України Олександр Данилюк представив сімох членів наглядової ради ПриватБанку.

Як повідомляв УНН, головою правління ПриватБанку призначили О.Шлапака.

18 грудня Кабінет міністрів України на засіданні розглянув питання забезпечення стабільності у фінансовій системі країни. Беручи до уваги результати засідання Ради національної безпеки та оборони України, уряд підтримав пропозицію Національного банку та Ради фінансової стабільності про перехід ПАТ “ПриватБанк” у стовідсоткову державну власність.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-16

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні