Новорічне свято та смачні сюрпризи: луцький депутат організував благодійну акцію для дітей

0
-5
 Новорічне свято та смачні сюрпризи: луцький депутат організував благодійну акцію для дітей
Майже двісті маленьких лучан днями відвідали новорічне свято, проведене під патронатом соціальної програми депутата Луцької міської ради Андрія Покровського «МИ#SVIDOMI».

Юних гостей зустрічав ляльковий театр. У святковій програмі – театралізоване дійство «Незвичайні пригоди у новорічному лісі», конкурси та хоровод від Діда Мороза та Снігурки, і звісно ж найулюбленіша частина свята для дітей – новорічні подарунки.

Як розповів куратор соціальної програми Андрія Покровського «МИ#SVIDOMI» Павло Павлюк, новорічні свята для дітей Андрій Покровський організовує п’ятий рік поспіль. Цьогоріч захід особливий - його розширили, зробили масштабним, вперше зібравши дві сотні маленьких лучан.

«Серед запрошених – дітки, які потребують особливої соціальної підтримки, а також із родин учасників АТО… Щороку новорічна благодійна акція проходить на території «City Park», однак цього разу ми обрали для проведення свята ляльковий театр, оскільки запрошених діток і дорослих дуже багато», - зауважив Павло Павлюк.

Юні лучани із задоволенням дивились виставу та ще з більшим нетерпінням чекали появи на сцені Діда Мороза та Снігурки. Разом із ними та персонажами вистави діти змагалися у конкурсах, веселились. Переможці водили хороводи із Дідом Морозом навколо новорічної ялинки, що додало гарного настрою не лише дітям, а й дорослим, які їх супроводжували.

«Якщо діти з дитинства відчувають любов, увагу, з них виростають свідомі громадяни, які здатні розбудувати процвітаючу державу», - переконаний куратор соціальної програми «МИ#SVIDOMI» Павло Павлюк.

Не приховувала вдячності за організоване свято та гарний настрій зокрема лучанка Ірина, яка разом із сином Олексієм прийняла запрошення на свято. Жінка виховує сина, який має інвалідність.
«Приємно, що про нас не забувають, приділяють увагу. Мій син лишився задоволений виставою і радів подарункам», - розповіла пані Ірина.

До слова, в якості подарунка організатори новорічного дійства презентували запрошеним діткам солодощі та якісне канцелярське приладдя.

Юний Олексійчик також поділився своїми побажаннями. Розповів, що вже замовив у Діда Мороза солодощі, трохи грошей для батьків, а головне, сказав, що дуже хотів би, аби якнайшвидше закінчилась війна.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні