На Волині п’яні селяни пішли на штурм прикордонного підрозділу

5
1
На Волині п’яні селяни пішли на штурм прикордонного підрозділу
Місцеві мешканці села Ветли, що у контрольованому прикордонному районі Волині, сьогодні вночі намагались проникнути у прикордонний підрозділ.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Близько 23-ї години два громадянина з явними ознаками алкогольного сп’яніння хотіли потрапити на територію відділення інспекторів прикордонної служби, намагаючись при цьому виламати вхідну хвіртку та нецензурно висловлюючись на адресу чатового по військовому містечку.

Силами чергової зміни підрозділу одного з хуліганів було затримано, інший вдався до втечі. Однак згодом він повернувся з когортою агресивно налаштованих односельців. Близько 20 місцевих жителів почали вимагати відпустити затриманого, мовляв, його незаконно утримують та б`ють.

Прикордонний резерв та наряд поліції, які прибули на місце конфліктної ситуації, втихомирили натовп. Одного з активістів було запрошено в підрозділ та продемонстровано затриманого, який без жодних ознак побиття запевнив, що вже усвідомив свій вчинок та ніяких претензій до прикордонників не має.

Представники Національної поліції засвідчили ступінь алкогольного сп’яніння 33-річного правопорушника. Крім того, встановлено особу другого нападника – ним виявився 28-річний місцевий мешканець, дані про нього передані правоохоронцям.

На затриманого складено документи про адміністративне правопорушення за ст. 185-10 КУпАП, рішення по якому винесе районний суд. Також до Любешівського відділу Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 296 кримінального кодексу України «Хуліганство».
Теги: кордон
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Навіщо обманюєте людей. Напишіть правду що молодих людей прикордонники наші забрали здоров'я за те що вони спокійно йшли по трасі це напишіть.
Відповісти
Кордон віддали,п'ють відрами ,б'ють людей, впізнаємо наших прикордоників.
Відповісти
Скоро вас підкупили всього за одну ніч. Напишіть правду як побили хлопців. А хіба тільки Вас , підкупили всіх, хлопці неможуть навіть побої зняти. Люди цього так не залишать.
Відповісти
А те що вони їх побили на трасі то нормально, а якщо жінка з дітьми буде йти чи хтось з старших людей а їм непонравиться тоже змісять ,алеж це наші прикордонники їм можна все. Хай помахають своїми кулаками на сході
Відповісти
Ох ви і брехуни приїдьте побачте які хлопці побиті. Ну нічого все боком вам і їм вийде.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні