Лайка та розкидання сміття: лучани пожалілися на тролейбусників

1
-1
Лайка та розкидання сміття: лучани пожалілися на тролейбусників
Мешканці будинків № 3-7 на вулиці Рівненська у Луцьку скаржаться на незручності, викликані відстоями тролейбусів поблизу їхніх квартир.

З такою скаргою лучани звернулися у понеділок, 26 грудня, під час засідання постійної комісії з питань генерального планування, будівництва, - повідомляє "Волинський інформаційний портал".

Мешканці переконують, що поблизу їхніх будинків і так невелика прибудинкова територія, а тролейбуси, що зупиняються для відстою, заважають паркуватися місцевим водіям. До того ж, кондуктори постійно викидають сміття, а влітку ходять в туалет просто у кущі.

Лучани неодноразово намагалися поговорити з кондукторами та водіями, однак ті зустрічали їх лише нецензурною лайкою.

Директор Луцького підприємства електротранспорту Ігор Грицюк повідомив, що інструктажі з водіями та кондукторами вже провели. Також Грицюк запевнив, що роботу у цьому напрямку продовжуватимуть.

Члени комісії, вислухавши обидві сторони конфлікту, рекомендували керівництву підприємства вжити заходів щодо належного інструктажу та дотримання етичних норм працівниками тролейбусів.
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чи вважаєте ви, що землі поза межами населених пунктів мають бути передані в управління об'єднаних громад?
http://decentralization.gov.ua/news/item/id/3896
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні