--> Заступник луцького мера бігав біля Межигір’я у костюмі Дональда Трампа | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Заступник луцького мера бігав біля Межигір’я у костюмі Дональда Трампа

1
-3
Заступник луцького мера бігав біля Межигір’я у костюмі Дональда Трампа
Заступник луцького міського голови Юрій Моклиця взяв участь у новорічному напівмарафоні «Йоль 2016» у костюмі, який назвали «костюмом Дональда Трампа»

Про свою участь у забігові Моклиця написав у блозі на «Волинь24».

Як відомо, 5-й Новорічний костюмований напівмарафон «Йоль» - 2016 відбувся 25 грудня у місті Вишгороді Київської області на набережній Київського водосховища. Як відомо, за менш ніж 5 кс від Вишгорода знаходиться Межигір'я - одіозна дача екс-президента України Віктора Януковича.

Як пише Юрій Моклиця, вперше у напівмарафоні він брав участь торік. А півроку тому він вирішив, що цього річ бігтиме в «костюмі чиновника».

«Вирішено: біжу в костюмі. Але в якому? Треба такий, щоб точно ніхто більше такого не одягнув. І такий, щоб не багато клопотів. Заглянув у шафу: рішення є» - пригадує Моклиця.

«Довго тішився. Але за тиждень до забігу раптом почав сумніватись. «Ну це ж не новорічний костюм», «А що люди подумають?». Про всяк випадок взяв запасну спортивну форму і... почав шукати концепцію. Знайшов. Не просто концепцію, а цілий символізм, філософію, психологію цього процесу. Людина яка біжить — це символ свободи, енергії, сили, завзятості. А костюм з краваткою? Символ правил, обмежень, стриманості. Це боротьба! Жартую:) Але ж насправді це не був рік від Йоля до Йоля. Це був перший рік справжньої чиновницької праці. Ось де секрет! Я прости себе-чиновника. Батл планетарного масштабу!» - пояснив концепцію заступник мера.

«Перші враження колег звучали так: “извините, а Вы с работы?” і після нетривалої паузи: “или на работу?”. І сміх. Позитивний такий сміх» - пригадує Юрій Моклиця враження від забігу.

«Коли завершував друге коло, на мене звернув увагу ведучий, який постійно коментував дійство. “Я не знаю хто це біжить у «костюмі», але мені здається, що це як мінімум Дональд Трамп!» - розповів Моклиця.

Під час підведення підсумків напівмарафону організатори визначали найкращі костюми. Серед них назвали і костюм Юрія Моклиці, який і назвали «костюмом Дональда Трампа».

«...Доходить черга до визначення найкращих костюмів, ведучий щось перепитує, називає якісь цифри, нарешті чую: номер 263, костюм... Дональда Трампа!!!», - розповів Юрій Моклиця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не пробовал.идиот
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні