У Ковелі «Мерседес» з Донбасу протаранив пам’ятник

0
5
У Ковелі «Мерседес» з Донбасу протаранив пам’ятник
У Ковелі близько 18 години 30 хвилин на вулиці Богдана Хмельницького за участю мікроавтобуса «Mercedes-Benz Sprinter 313» з номерними знаками Донецької області.

За кермом перебував тимчасово безробітний, який перевозив вантаж, - повідомляє Район.Луцьк.

«Бус» з Донбасу «летів» у напрямку залізниці. У матеріалах про адміністративне правопорушення стверджується, що водій не вибрав безпечну швидкість, не врахував дорожню обстановку та особливості ватажу, здійснив виїзд на кільце, після чого допустив зіткнення з пам’ятником Богдану Хмельницькому.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди транспортний засіб та пам’ятник отримали механічні ушкодження. Можна сказати, що монументу просто пощастило. Про людей у такому випадку кажуть: «Відбувся легким переляком».

Під час розгляду справи водій-невдаха свою вину визнав повністю і просив, щоб суд не позбавляв його права керувати транспортними засобами.

Зрештою, його було оштрафовано на двадцять неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 340 гривень. Ще доведеться сплатити на користь держави судовий збір в сумі 275, 60 гривень.
Теги: дтп
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні