--> «Їм невигідно думати про енергоефективність», - Роман Бондарук про керманичів держави | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Їм невигідно думати про енергоефективність», - Роман Бондарук про керманичів держави

3
6
«Їм невигідно думати про енергоефективність», - Роман Бондарук про керманичів держави
Очільник Ради голів ОСББ Луцька вважає, що українські високопосадовці лише говорять про енергоефективність, однак на ділі лобіюють більше споживання газу та електроенергії.

Про це Роман Бондарук розповів в коментарі «Волинь24».

Нагадаємо, 21 грудня Верховна Рада під ранок ухвалила державний бюджет на 2017 рік, в якому передбачила 400 мільйонів гривень на фінансування програми «Теплі кредити», при тому, що мінімальна потреба для нормального функціонування цієї програми – 1, 9 мільярда гривень.

Зі слів експерта, перед прийняттям бюджету представники ОСББ неодноразово зустрічались з представниками законодавчої та виконавчої гілок влади у комітеті паливно-енергетичного комплексу Верховної ради, проводили прес-конференцію у парламенті з Віце-прем’єр-міністром Геннадієм Зубко, зустрічались з ними у Держагентстві з енергоефективності, однак, як виявилось, марно.

«У мене було враження, ніби всі однозначно за те, щоб продовжити програму, впроваджувати енергоефективність, а вийшло все зовсім по-іншому. Дивна ситуація – на субсидії виділено 49 мільярдів і я не вірю, що з цією суми не можна було хоча б мільярд виділити на енергоефективність, яка наступного року ці гроші віддасть сторицею», - наголошує керівник Ради голів ОСББ Луцька.

На думку Романа Бондарука, причина такому стану речей – навіть не політичні, а економічні мотиви, мовляв розмови про енергоефективність – це одне, але є люди, яким просто потрібно продавати більше газу, більше тепла чи електроенергії.

«Їм невигідно думати про енергоефективність», - підкреслює експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Романа спіткала невдача , юля сабатюк в траурі.
Відповісти
бондарук знову без хабарів, а як жити , всі від мене відвернулись, я ж рейдер!!!1
Відповісти
Не знаю бондарука не можу коментувати осів. Проблему він висвітлив правильно. Тільки дурний цього не розуміє. Якщо надалі будемо терпіти свавілля влади-втратимо державу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні