Бондар запевняє, що не має особистих інтересів у лісовій галузі

6
11
Бондар запевняє, що не має особистих інтересів у лісовій галузі
Екс-губернатор та депутат Волинської обласної ради Володимир Бондар розповів про те, як став заступником голови Державного агентства лісових ресурсів України та чому подався на таку посаду.

«В лісовій галузі не маю жодного бізнесу. Прямої зацікавленості потрапити до цієї сфери діяльності, аби лобіювати свої інтереси, я не маю», - заявив новоспечений заступник очільника лісової галузі України Володимир Бондар в інтерв’ю виданню «Лісовий вісник».

За словами Володимира Бондаря, лісова галузь є найактуальнішою для волинського регіону, де він виріс і працював. Посадовець має дві вищі освіти і переконаний, що його практичний досвід і теоретичні знання з економіки можуть знадобитися в цій галузі.

«У мене є управлінський досвід. Тож хочу бути потрібним державі. Я державний службовець першого рангу, першої категорії, маю більше 15 років стажу виключно державної служби. Я був і головою держадміністрації, і народним депутатом, і радником Президента України, і депутатом кількох скликань облради. Хочеться цей досвід використати», - переконаний Володимир Бондар.

ЧИТАТИ ІНТЕРВ’Ю З ВОЛОДИМИРОМ БОНДАРЕМ.
Теги: бондар, ліс
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ваш управлінський досвід нашкодить державі. Вгамуйтесь і не перераховуйте своі заслуги з категоріями. Ющенко хоче повернутись-народ каже ні. Своє так він спаплюжив і ви йому в цьому допомогли.
Відповісти
Таких брехунів, як Бондар, ще пошукати. Не має "прямого інтересу і зацікавленості", а який маєш... Заслуги такі, що сльози заважають говорити. Все життя - на державу... А може на кишеню та власне збагачення! Патріот липовий. Якого присунувся в Заболоття на відкриття спортзалу? Чимось особисто допоміг тим дітям... Ти ж губернатором був, не бачив у чому в наших дітей фізкультура проходила. А на піар прилетів на крилах. Позорисько ти волинське, депутат Ющенковський, спаплюжив на пару з тобі подібними помаранчеві революційні ідеї, огидно дивитися на вгодований фейс!!!
Відповісти
Бридоття, бля. Соромно за Волинь і за таке інтервю.
Відповісти
Нахабству бондаря немає меж; преться до корита ще й заслугами хвалиться. Нажрався: Сиди не рипайся не викликай вовка з лісу. Моральна потвора.
Відповісти
Налькович, цим опусом ти сам собі плюнув в морду. Займись собою. Запливаєш жиром. Тобі треба зняти хоч би 30 кг. Це корисніше заняття, ніж таке інтервю. Ти вже керував. Двічі в одну і ту ж ріку не входять. Так в Біблії написано.
Відповісти
Розкажи хто"пропхавґ" тебе на цю посаду і тепер під його "диктовку" розставляете кадри. Ми говорим-Бондар-підрозумиваемо- Колісник. Вже хоч мовчи,не плюй в душу.Стільки дітей загинуло,а ви так" нічого на носі собі не позаписували."-
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні