Зграя вовків тримає в страху білоруське село на кордоні з Ратнівщиною

0
1
Зграя вовків тримає в страху білоруське село на кордоні з Ратнівщиною
Сірі вовки не раз і не два атакували село Повиттє Кобринського району, що фактично межує із селами Ратнівського району Волинської області, пише газета "Вечерний Брест".

Упродовж останнього місяця вовки зачастили в село, загризли два десятка сільських псів і осміліли настільки, що стали заходити на територію осель, що на окраїні села. За словами очевидців, йдеться про цілу зграю.

Місцеві мисливці схиляються до думки, що зграя прийшла з української сторони, тобто - з Волині, позаяк з білоруської - розташований заказник "Званєц", де не стріляють.

Наразі працівники мисливського господарства "Сафарі на Поліссі" контролюють територію щоденно. Облави на вовків влаштовували навіть з тепловізорами, але бачили тільки сліди.

Звірі поводять себе незвично, їхні повадки відрізняються від вовчих, тому мисливці припускають, що йдеться не про звичайних вовків, а про гібрид вовка і собаки.

Вовки відчуваються себе хазяями у селі. Тому місцеві люди дуже остерігаються і в темну пору зайвий раз з хати не виходять. Відтак зараз дороги, якими діти ходять до школи, патрулюють. Селяни розказують, що нещодавно вовк роздер собаку навіть вранці, а не вночі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні