ТОП-5 волинських віпів-бороданів

4
7
ТОП-5 волинських віпів-бороданів
У році, що минає, основним трендом чоловічої моди стала, безперечно, борода. Зовсім юні хлопчиська з рідким пушком на щоках, стильні молодики з бородами ледь не до грудей, навіть чоловіки у літах закинули бритви і піддалися на провокації моди. А чом би й ні, якщо це спрощує життя на щоденну нудну процедуру гоління…

На одній хвилі із такими тенденціями опинилися і деякі волинські віпи, обзавівшись на обличчях густою рослинністю. У кого із них найгарніша та найстильніша борода? Про це видання «Волинь24» розпитало у модного експерта – майстра луцького салону «Fashion men» Ольги Куденчук.

Ігор ГУЗЬ
Народний депутат від Волині зумів у цьому році потрапити до десятки найфективніших українських парламентаріїв і до трійки – найдисциплінованіших. Встигає він не лише відвідати усі засідання Верховної Ради, а й – на свій виборчий округ.

Попри таку активну депутатську роботу і не менш активний спосіб життя, встигає нардеп і за модою. Тож, дотримуючись модних віянь, Ігор Гузь відпустив невеличку борідку.

Переглянувши останні світлини нардепа, експерт впевнено заявила, що Ігорю Гузю борода личить і чудово підходить під стрижку. Каже, що борода у нього гарна, однак не завадить зробити корекцію – підправити контури, надати їй чіткішої форми. До речі, таку процедуру майстер радить проводити усім бороданям і бажано – кожного тижня.

Сергій ГРИГОРЕНКО
Заступник луцького мера з питань діяльності виконавчих органів Сергій Григоренко окрім проблем насущних та повсякденної рутини цього року встиг й відгуляти весілля. Молода дружина помітно вплинула на стиль чоловіка-посадовця. Завжди підтягнутий, стильно вбраний, з новою зачіскою, а віднедавна і – з бородою.

Наш експерт однозначно погодилася із такими змінами в іміджі Сергія Григоренка. Майстер зазначила, що йому личить борода і підкреслює його діловитість та солідність. Але так само, як і нардепу Гузю – радить зробити корекцію бороди, аби більш чітко виділити контури. Також зауважила, що борода трошки задовга для такої стрижки, тому її краще вкоротити.

Ігор РИЦКО
Військовий, що відслужив понад два з половиною роки на Сході у батальйоні «Айдар» та військах спеціального призначення, відомий також під псевдо Ігор Алмаз. Також у Луцьку чоловіка знають як власника служби легкових та вантажних перевезень «Люкс-таксі».

Спершу Ігоря Рицка почали помічати із борідкою «а-ля легка небритість», а останнім часом чоловік відпустив солідну бороду.

Тим не менше майстриня радить Ігореві Рицку повернутися до попереднього варіанту і носити легку небритість. Мовляв, на бороді помітна сивина, і зазвичай модники у таких випадках роблять та бороді так званий камуфляж – тонування непігментованого волосся. З іншого боку, у моді зараз – максимальна природність та наближеність до натурального кольору, а камуфляж може бути помітним.

Богдан ГОНЧАРУК
Помічник луцького міського голови Богдан Гончарук працює на цій посаді з 2011 року, і є не менш публічною особою. Він активно бере участь у всіх офіційних заходах, а відтак – незмінно потрапляє до фотозвітів та телесюжетів про основні події міського життя.

Нещодавно Богдан Гончарук теж підкоригував свій стиль, і прикрасив обличчя стильною борідкою.

Майстрині також сподобалась борода помічника міського голови. Стверджує, що виконана вона професійно, є чіткі контури. Відмічає й стильний нюанс: вуса вистрижені таким чином, що акуратно спускаються донизу, і це робить борідку цікавою та оригінальною.

Андрій СІРУК
Директор луцького агентства «ARTEFACT.St», провідний спеціаліст з інтернет-маркетингу Андрій Сірук завжди ретельно стежив за зовнішнім виглядом. А нещодавно його яскравий імідж доповнила і розкішна борода.

Кинувши єдиний погляд на бороду Андрія, майстер запевнила: чоловік доглядає за нею професійно. Швидше за все – навіть користується спеціальним шампунем та іншими засобами для догляду й укладки. Відзначила й професійну корекцію бороди. У той же час порадила задуматися над зміною стрижки: така, як є – надто коротка для його бороди.

Аліна БЕКЕРУК («Волинь24»)

Передрук заборонений.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рожило
Відповісти
В Гузя - найстильніша борода)
Відповісти
лизь-лизь
Відповісти
До бороди щеб окремим розуму.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні