Луцькі депутати хочуть знати на що витрачають благодійні внески в медицині

8
5
Луцькі депутати хочуть знати на що витрачають благодійні внески в медицині
Депутати Луцької міської ради хочуть у наступному році заслухати звіт про використання коштів муніципальних кас медустанов міста.

Про це повідомляє видання "Відомості".

Луцькі депутати у наступному році хочуть заслухати звіт про надходження та використання коштів, які надходять у муніципальні каси медичних закладів міста.

Дане питання у роботу Луцької міськради попросила внести голова постійної комісії з охорони здоров’я Алла Надточій. На засідання запросять керівників медичних установ міста.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Надточій у вас є унікальна можливість підняти рейтинг самопомочі. Алла надточій "аізьми і зроби" такий здається у вас лозунг передвиборчий був. Зроби це алла надточій.
Відповісти
ВИ ПОДИВІТЬСЯ НА ЮТУБІ КІНО ПРО БІЗНЕС ГОЛОВЛІКАРЯ КОМУНАЛЬНОЇ МІСЬКОЇ ЛІКАРНІ ДУХНЕВИЧ І КОШЕЛЯ І ПОБАЧИТЕ ВИСТУП НАДТОЧІЙ. ЦЕ ПОЗОР САМОПОМОЧІ. ВСЕ РЕШТА БЕЗ КОМЕНТАРІВ
Відповісти
Да кино просветило. Не удивительно. Эта духневич может всю самопомощь купить. Ну блин воруют. Это ж надо амбарной книгой отчитывается ну вылитый Янукович. Народ надо что-то делать!
Відповісти
Членський благодійний фонд "муніципальна лікарняна каса" в луцьку один, а не дві три і т.д муніципальні каси. І тільки він один збирає благодійні внески в медзакладах міста. Десь 70% від усіх надходжень в рік дає в касу луцька міська лікарня. У 2015 р злікарні в касу надійшло приблизно 7 млн.грн. Збирає і відправляє в касу гроші головлікар духневич, але чи всі? Для нормального і якісного обліку цих коштів потрібно поставити термінали. Тоді й з'ясується скільки благодійних внесків розкрадалося. Все, алло, дуже просто. Дійте для людей!
Відповісти
Суми благодійних внесків завищені. Алло, не вірте на слово. Духневич і кошеля слово - " врать готово". Зайдіть в інтернет і подивіться скільки разів керівники міськздоровуправління обіцяли встановити тарифи на медпослуги і діагностичні обстеження хворих. А віз і нині там. Суми благодійних внесків потрібно зкалькулювати. Зробіть це для людей. Оцініть можливості хворих. Внесіть на сесію 28 грудня питання про тарифи і термінали. Не бійтеся спротиву (а він буде) чиновників. Позбудьтеся крадіів і вам люди будуть вдячні.
Відповісти
Люди побачили непомірні з доходами статки духневич. Нехай пояснить депутатам іх походження. Звісно, що не зможе. Думаю, що настав час приймати кадрові рішення. Серед медиків багато професійних, чесних і порядних людей. Ви, алла, молодий політик. Робіть собі добре ім'я. Переважна більшість людей не такі мстиві, як духневич. Вони даватимуть вам оцінку. Бажаю успіху.
Відповісти
Щоб ви з нею не робили - цю особу не відірвете від корита. Присмокталася падаль , звикла в маслі купатися. Брехуха - світ не бачив. Їй хоч в очі сс... , вона своє робитиме. За жабра і в буцигарню. А злопам'ятна - це справді капець
Відповісти
Не знаю як Кошель, а Духневич це аморальна людина і брехуха якої світ не бачив і велика акторка погорелого театра. Це я про нашу міську лікарню. і це всі в нас в колективі знають крім прібліжоних. і прості хворі їй до одного місця, аби гребти. Скільки ж вам треба???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні