В луцькій мерії «пропісочили» перевізника через численні порушення

1
4
В луцькій мерії «пропісочили» перевізника через численні порушення
Директор «Луцьке АТП-10701» вважає, що помилки у роботі підприємства пов’язані з малими тарифами. Натомість в мерії кажуть, що усі перевізники перебувають в однакових умовах, але порушують умови договору лише деякі з них.

Про це стало відомо у середу, 21 грудня, під час засідання Луцького міського виконавчого комітету.

Директор ПрАТ «Луцьке АТП-10701» Святослав Павлишин розповів, що наразі підприємство обслуговує дев’ять маршрутів міста.

З його слів, транспорт відповідає вимогам нормативно-правових актів в частині безпеки, охорони праці, екології та відповідним оформленням ліцензійних карток. Всього на підприємстві – 53 одиниці транспорту, 12 з яких – орендовані.

Фактичне виконання рейсів, на думку очільника, на «Луцьке АТП-10701» – 93%, однак система МАК показує, що виконано всього 77% рейсів.

Перевізник каже, що чимало проблем виникає через низький тариф. З його слів, трьох гривень за проїзд не вистачає, зокрема для того, щоб купити нові автобуси.

Нагадаємо, луцькі перевізники вимагають підняття тарифів і погрожують протестами, якщо в мерії до них не прислухаються.

Начальник управління транспорту та зв’язку міськради Анатолій Миронюк також повідомив, що чимало автобусів цього перевізника виїжджають раніше, ніж потрібно, а приїжджають пізніше, відтак вони грубо порушують графіки руху.

Перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев також наголосив на тому, що водії «Луцьке АТП-10701» не звертають уваги на систему МАК, працюють, як їм заманеться. Не працюють з GPS і диспетчери.

«У вас не вистачає водіїв, можливо ви їм замало платите. Звичайно, проблема з тарифом є, але тариф однаковий по всьому місту, а такі проблеми – лише у вас», - підкреслив віце-мер.

Посадовець запропонував визнати роботу підприємства незадовільною і зобов’язати управління транспорту та зв’язку контролювати його роботу. В подальшому ж, якщо робота перевізника не покращиться, Тарас Яковлев пропонує розглянути питання про розірвання договорів.

Нагадаємо, роботу цього перевізника вже обговорювали в стінах мерії. Тоді причиною цьому послужили численні скарги від містян.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
якби не крали гроші то новий автобус щотижня купляли би і при діючих тарифах
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні