У Луцьку витратять мільйон гривень на демонтаж гаражів

0
-7
У Луцьку витратять мільйон гривень на демонтаж гаражів
Наступного року у Луцьку можуть витратити більше мільйона гривень на демонтаж гаражів та кіосків.

Про це стало відомо у середу, 21 грудня, під час засідання Луцького міського виконавчого комітету.

Члени виконкому ухвалили проект «Програми впорядкування малих архітектурних форм, тимчасових споруд, металевих та дерев’яних конструкцій на території міста Луцька на 2017 рік».

Директор департаменту муніципальної поліції Юлія Сиротинська зауважила, що нагальною проблемою наразі є організація та демонтаж тимчасових споруд, які встановлені з порушенням Правил благоустрою міста. Зокрема, актуальною вона є через постійні порушення розміщення та функціонування цих об’єктів.

«Впродовж багатьох років незаконно встановлені тимчасові споруди захаращують місто, створюють непривабливий вигляд, закривають фасади історичних будівель, обмежують зелені зони, прибудинкові території, дитячі майданчики тощо», - наголосила чиновниця.

Юлія Сиротинська зазначила, що частина конструкцій та споруд уже демонтована, однак залишається близько 200 тимчасових споруд та близько тисячі металевих і дерев’яних конструкцій, які необхідно негайно демонтувати.

На демонтаж цих споруд та конструкцій в департаменті просять виділити 1 мільйон 99 тисяч гривень. члени виконавчого комітету підтримали пропозицію.

Цю програму також розглянуть на сесії міської ради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні