--> Facebook може оштрафувати Єврокомісія | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Facebook може оштрафувати Єврокомісія

0
0
Facebook може оштрафувати Єврокомісія
Єврокомісія може накласти штраф на соціальну мережу Facebook штраф у розмірі 1% від загального річного обороту компанії.

Про це пише УНІАН із посиланням на повідомлення на сайті Єврокомісії.

Зокрема, штраф соцмережі загрожує у випадку, якщо Єврокомісії вдасться довести, що адміністрація Facebook надала недостовірну інформацію при поглинанні месенджера WhatsApp.

Мова йде про синхронізацію месенджера із соцмережею Facebook.

Як зазначається у листі ЄК, Facebook у 2014 році заявив, що не має технологічної змоги задля синхронізації месенджера та соцмережі. Однак вже у 2016 році WhatsApp заявив, що номери телефонів користувачів можна синхронізувати із Facebook.

ЄК підозрює, що Facebook мав з самого початку можливість синхронізації.

Нагадаємо, керівництво соціальної мережі Facebook представило стратегію боротьби з великою кількістю фейкових новин, які вже призвели до політичних скандалів на виборах в США.

Як зазначив віце-президент компанії по роботі з новинами Джон Хеджмен, в соцмережі розуміють необхідність боротьби з поширенням неправдивої інформації, але в той же час Facebook має намір зберегти свою роль в якості майданчика для обміну інформацією.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні