--> Електронне табло на зупинці біля луцького ЦУМу невдовзі знову запрацює | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Електронне табло на зупинці біля луцького ЦУМу невдовзі знову запрацює

0
-5
Електронне табло на зупинці біля луцького ЦУМу невдовзі знову запрацює
Електронне табло на зупинці громадського транспорту біля луцького ЦУМу має запрацювати до кінця тижня.

В міській раді пояснили, що табло не працює з жовтня через проблему з підключенням до електромережі, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

«Розумна зупинка» перестала функціонувати кілька місяців тому через те, що прибрали звідти кіоск, до якого було підключено табло.

Заступник начальника управління транспорту та зв'язку Луцької міської ради Олександр Середа пояснює, що інформаційна дошка не працювала так довго також через труднощі з оформленням документації.

«Вже зробили необхідну документацію для підведення живлення. Тепер електромережі встановлюють й до кінця тижня табло має запрацювати. Цим займається приватник «Візор», з міської казни на це не копійки не витратили», - пояснює ситуацію Середа.

Зауважимо, що «розумну» зупинку поблизу універмагу одні лучани вважають корисною, інші - нарікають на те, що всі транспортні засоби відображені в ній. На це Олександр Середа відповідає, що всі негаразди через недобросовісних перевізників.

«Система працює ідеально, вона найкраща в усій Україні, аналогів такій немає. Втім, те, що рух маршруток не відображається – означає, що не працює GPS-трекер. Така ситуація виникає через те, що вимкнене бортове обладнання. За це відповідає перевізник. Вони всіма способами намагаються уникнути контролю. Вплив на них є у виконкомі, зокрема він вправі розірвати договір, якщо є більше трьох скарг на надавача послуг», - розповів чиновник.

Із цього приводу, запевняє Олександр Середа, транспортники склали більше ста скарг у 2016-му році.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні