--> Луцька влада не хоче встановлювати лежачого поліцейського біля гімназії №4 | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцька влада не хоче встановлювати лежачого поліцейського біля гімназії №4

1
8
Луцька влада не хоче встановлювати лежачого поліцейського біля гімназії №4
Проспект Волі у Луцьку є магістральною вулицею, а вимогами ДСТУ на таких – заборонено встановлення пристрої примусового зниження швидкості.

Такою виявилась відповідь Луцької міської ради на петицію від 22 листопада, у якій лучани просили встановити лежачий поліцейський на проспекті Волі біля біля КЗ «Луцька гімназія № 4 імені Модеста Левицького, де саме розташований нерегульований пішохідний перехід.

Тож 19 грудня на сайті місцевих петицій з’явилась відповідь на петицію, за яку проголосувала необхідна кількість лучан.

«Проспект Волі є магістральною вулицею. Відповідно до вимог п. 5.7 ДСТУ 4123:2006 «Пристрій примусового зниження швидкості дорожньо- транспортної техніки на вулицях і дорогах. Загальні технічні вимоги» заборонено встановлювати елементи примусового зниження швидкості на автомобільних дорогах загального користування поза межами населених пунктів та на магістральних вулицях», - йдеться у відповіді Луцької міської ради.

Також на додаток міська рада пояснює, що даний нерегульований пішохідний перехід означено дорожніми знаками «Пішохідний перехід», двічі на рік поновлюється дорожня розмітка, а також встановлено дорожні знаки «Діти». Окрім цього, в темну пору доби перехід додатково освітлюється ліхтарями.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А світлофор пішоходам не додумались встановити, чи тоді "рабам" (пардон, слугам народу) буде некомхвортно ОДА дупи доправляти?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні