НБУ дав Приватбанку 15 млрд грн

0
8
НБУ дав Приватбанку 15 млрд грн
Заступник голови Національного банку України Катерина Рожкова заявила, що в понеділок, 19 грудня НБУ виділив ПриватБанку 15 мільярдів гривень, повідомляє 112 Україна.

"Ми сьогодні підтримали банк ліквідністю на суму близько 15 мільярдів гривень. Банк завтра забезпечить інкасацію банкоматів. Всі, хто мають поточні карткові рахунки в ПриватБанку, зможуть повністю ними розпоряджатися", - зазначила Рожкова.

Вона наголосила, що ризик виникнення паніки у зв'язку з націоналізацією ПриватБанку мінімізований.

"Сьогодні перехідний день. Паніки немає. Зняття з банкоматів дещо збільшилися, ніж, припустимо два тижні тому. При цьому кошти фізичних осіб доступні, банк працює, черг немає. Завдяки своєчасним заходам банківська система підтримала нас. На сьогоднішній день картки ПриватБанку обслуговуються банкоматними мережами інших банків і постермінальними мережами інших банків. Це говорить про те, що ризик виникнення паніки мінімізований", - сказала заступник голови НБУ.

Як повідомлялося, голова правління ПриватБанку Олександр Дубілет заявив про рекордні темпи зняття готівки з рахунків банку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні