У Луцьку вилучили партію медовухи

0
-2
У Луцьку вилучили партію медовухи
Оперативники ГУ ДФС Волині вилучили з незаконного обігу партію горілчано-медових напоїв.

Зокрема, як повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Волинській області, небайдужі лучани поінформували правоохоронні органи про те, що у Луцьку продають контрафактний алкоголь, який виготовляється на основі меду.

Так, отримавши письмове звернення від громадянина міста Луцька щодо порушення правил реалізації алкогольної продукції, співробітниками оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області в ході перевірки отриманої інформації було підтверджено факт реалізації медової лікеро-горілчаної продукції без марок акцизного податку встановленого зразка, в одному із торгівельних павільйонів міста.

За результатами перевірки співробітники оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області вилучили вище вказану продукцію та склали адміністративний протокол за ст. 164-5 КУпАП (зберігання або транспортування алкогольних напоїв чи тютюнових виробів, без марок акцизного податку встановленого зразка).

Відтак, на підприємця, котрий свідомо ігнорував вимоги чинного законодавства, очікує штраф від 850 до 3400 гривень з конфіскацією підакцизних товарів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні