У Луцьку юні художники збирають кошти на лікування 2-річної дівчинки

0
2
У Луцьку юні художники збирають кошти на лікування 2-річної дівчинки
Напередодні свята Миколая у торговому центрі «Буратіно» відкрилась благодійна виставка-продаж картин, авторами яких є юні вихованці Луцької художньої школи.

Близько 40 робіт до кінця грудня прикрашатимуть хол торгового центру з благодійною ціллю – зібрати кошти на лікування маленької лучанки Мілани Медвецької, яка потребує трансплантації печінки.

«У знайомої захворіла дитина, і вона звернулась до мене за допомогою. Міланці усього два рочки, її батьки – звичайні люди, мама у декретній відпустці, тато час від часу їздить за кордон на підробітки… Як мама двох діток я не могла залишитися байдужою, тому ми з моїми подругами, зокрема Юлією Пащенко, створили ініціативну групу та започаткували проект, який має назву «Діти заради Дітей», - розповіла директор ТзОВ «Буратіно», керівник ініціативної групи «Діти заради дітей» Ольга Тригуб.

Відкриття виставки дитячих робіт організатори пов’язали із Днем Святого Миколая, - вихованці художньої школи, окрім того, що презентували свої роботи, разом із вихованцями музичної школи №3, які забезпечили музичний супровід благодійного вечора, веселились, та із задоволенням брали участь у конкурсах, які їм пропонував святий Миколай.

Опломбована скринька, в якій можна залишити гроші для Мілани, стоятиме у ТЦ «Буратіно» протягом усієї виставки дитячих робіт.
За словами Ольги Тригуб, у планах - розвивати проект «Діти заради дітей», аби допомогти більшій кількості діток, які потребують підтримки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні