У Луцьку змагались юні автори есе та наукових робіт

0
6
У Луцьку змагались юні автори есе та наукових робіт
За ініціативою Волинської крайової організації Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка 16 грудня 2016 року відбувся конкурс учнівських і студентських есе та наукових робіт «Тільки правда нам важлива».

Учнівська та студентська молодь проявила зацікавлення цією складною і суперечливою сторінкою української історії, активно долучилася до конкурсу, представивши свої перші роздуми та наукові доробки, записані власноруч від очевидців та учасників тих подій на Волині у роки Другої світової війни.

Конкурс відкрив багато юних талановитих дослідників. Молодь чудово знає історію, прекрасно володіє фактами, і, як результат було представлено оригінальні дослідження. На пропозицію присутніх на публічному захисті есе та наукових робіт, було прийнято рішення опублікувати доробок молодих дослідників окремим виданням з метою популяризації піднятої проблеми та, як захочення молоді до нових досліджень.

Роботи оцінювало компетентне журі, яке складалося із докторів наук: О. М. Каліщук, І. Б. Скакальської та О. Й. Дем’янюка. Учасники захищали власні доробки у двох номінаціях: «Творчі есе та нариси» і «Наукові дослідження».

Усі роботи були виконані на високому рівні, а найкращих учасників нагородили дипломами, цінними призами та грошововими преміями. Переможцями у номінації «Творчі есе та нариси» стали: Вікторія Возна – кременецька обласна гуманітарно-педагогічна академія, Василь Притулюк – Східноєвропейський національний університет, Оксана Гребенюк – Загальноосвітня школа І –ІІІ ст. м. Горохова.

А у номінації «Наукові дослідження».: Андрій Васюхник - Східноєвропейський національний університет, Ірина Політило - Східноєвропейський національний університет, Марія Бойко – коледж технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету.
Теги: конкурс
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні