На Волині УКРОПівець заставив сина розповсюджувати листівки з чорним піаром

5
4
На Волині УКРОПівець заставив сина розповсюджувати листівки з чорним піаром
У селі Вербка Ковельського району затримали двох неповнолітніх, які розповсюджували чорний піар проти одного з кандидатів на посаду голови Дубівської об’єднаної територіальної громади.

Їх затримали жителі села ввечері 16 грудня, - повідомляє ВолиньPost.

Хлопці з прихованими обличчями розносили по поштових скриньках селян листівки без вихідних даних.

На місце події викликали поліцію. У підлітків вилучили листівки без вихідних даних, в яких один з кандидатів на посаду голови Дубівської об’єднаної територіальної громади самовисуванець Роман Троцюк порівнювався з Дмитром Медведєвим, а також листівка містила заклики не голосувати за нього, а віддати голоси за кандидатку від "Укропу" Наталію Тхоржевську.

В своїх поясненнях молоді люди переконували, що не розуміли, що роблять щось протиправне, що листівки їм дав невідомий чоловік, який заплатив їм 20 гривень та поїхав в бік Ковеля на автомобілі.

Але вже згодом з’ясувалося, що батько одного з підлітків – місцевий активіст партії "Укроп" і це його листівки. Свої дії чоловік пояснив бажанням допомогти перемогти кандидату від "Укропу".

Нагадуємо, що це вже не вперше представників УКРОПу в Дубівській об’єднаній територіальній громаді звинувачують в нечесній передвиборчій боротьбі. Раніше діючий сільській голова Дубівської сільської ради Павло Безека зняв свою кандидатуру з виборчих перегонів після того, як проти нього почали поширювати чорний піар та зареєстрували на виборах ще одного кандидата з прізвищем Безека.

Як вдалося з’ясувати, "двійника" Безеки – місцевого жителя, який зловживає алкоголем, в стані алкогольного сп’яніння привів до територіальної виборчої комісії чоловік кандидатки від "Укропу" Наталії Тхоржевської.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
якщо якісь дебіли будуть голоссувати чи то за укроп чи бют і т.д. - то ви дибіли
Відповісти
А ге дебіл за кого буде голосувати.?
Відповісти
А ти не дебіл що таке запитуєш
Відповісти
Хочу почути думку розумного.
Відповісти
Далеко піде засранець як батько
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні