Друзенко у Луцьку шукає медиків для допомоги на сході

1
-3
Друзенко у Луцьку шукає медиків для допомоги на сході
Керівник Першого добровольчого мобільного шпиталю імені Миколи Пирогова
Геннадій Друзенко приїхав до Луцька у пошуках медиків для надання медичної допомоги військовим і мешканцям сходу країни.
Про це повідомляє ВРД НТКУ.

За два роки у цьому волонтерському проекті взяли участь більш як дві сотні лікарів. Це — унікальна можливість зробити свій внесок у відновлення миру на сході, не підписуючи контракт зі Збройними Силами України, – наголосив Геннадій Друзенко.

Найбільш затребувані у «сірій» та «червоній» зонах анестезіологи та хірурги, також потрібні сімейні лікарі й інфекціоністи. Допомога лікарів – на вагу золота, адже в населення більшості прифронтових сіл нині взагалі немає доступу до медичної допомоги.

«Сьогодні на сході набагато краща ситуація з матеріальним забезпеченням і ліками. Але критично бракує кваліфікованих рук. Тобто як в ЗСУ, так і в прифронтових цивільних лікарнях брак спеціалістів, медичних спеціалістів сягає 50%. Тому ми приїхали розповісти і закликати кожного, хто має сили, можливість бодай на місяць залишити дім, – допомогти нашим братам, сестрам на сході», – звернувся Геннадій Друзенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пропонуємо родину лікарів"від бога" духневичів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні