--> Луцькі судді поспіхом у грудні закуповують кондиціонери | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцькі судді поспіхом у грудні закуповують кондиціонери

2
-1
Луцькі судді поспіхом у грудні закуповують кондиціонери
Для потреб місцевих загальних судів Волинської області в грудні 2016 рокувирішили придбати 13 кондиціонерів

Так, територіальне управління Державної судової адміністрації України в Волинській області 7 грудня розмістило оголошення про проведення допорогової закупівлі на кондиціонери на сайті електронної системи публічних закупівель Prozorro, - інформує видання Конкурент.

В управлінні готові викласти за техніку 157,3 тисячі гривень.

Початок аукціону заплановано на 19 грудня. Пропозиції можна подавати до 16 грудня.

Як зазначено в документації, отримати техніку планують до кінця 2016 року.

Начальник територіального управління Державної судової адміністрації України у Волинській області Наталія Коцирій, пояснюючи в коментарі "Конкуренту", чому вони саме зараз вирішили придбати кондиціонери, апелює до постанови Кабінету Міністрів № 65 від 1 березня 2014 року "Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету".

Цією постановою, мовляв, протягом тривалого часу забороняли купувати державним установам певний перелік обладнання, в тому числі й кондиціонерів.

"Не так давно внесли зміни і ця заборона була відмінена", – каже Наталія Коцирій.

Посадовиця зауважує, що ці кондиціонери планують придбати на потреби судів, зокрема для серверних кімнат чи камер для тримання підсудних.

Варто зауважити, що у територіальному управлінні Державної судової адміністрації загалом на початку грудня оголосили близько 10 електронних закупівель. Йдеться, зокрема, про закупівлю меблів, телевізорів, технічних засобів фіксування судового процесу, холодильників, турнікетів, сейфів тощо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що у цьому поганого, якщо у обвинувачених, які тримаються під вартою, влітку будуть людські умови в камерах?. Вони ж теж люди!. Не зрозуміло при чому тут Луцькі судді, якщо кондиціонери закупляє судова адміністрація для усіх судів області. Визначтеся врешті із своєю компетентністю і адекватністю публікацій. !.
Відповісти
https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2016-12-16-000897-a/
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні