--> Як «підріс» Гунчик: виконані і невиконані обіцянки волинського губернатора | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як «підріс» Гунчик: виконані і невиконані обіцянки волинського губернатора

1
-6
Як «підріс» Гунчик: виконані і невиконані обіцянки волинського губернатора
Володимир Гунчик, як голова Волинської обласної державної адміністрації, виконав обіцянку щодо проведення відновлювальних робіт на ділянці траси Володимир-Волинський–Устилуг та "підріс" у рейтингу відповідальних губернаторів.

Цю обіцянку волинського губернатора "Слово і Діло" зафіксувало ще наприкінці березня 2016 року, - пише видання Конкурент.

Тоді Гунчик заявив, що ремонт цієї ділянки – лише частина робіт, запланованих у рамках відновлення траси Луцьк-Устилуг. Її губернатор планував завершити цього року, ремонт решти дорожнього покриття мав бути відкладений на наступний рік. Гунчик уточнив, що роботи виконуватимуться за кошти, отримані областю завдяки "митному" експерименту.

14 грудня представники Волинської ОДА листом повідомили "Слово і Діло" про те, що на зазначеній ділянці коштом державного бюджету цьогоріч провели роботи з експлуатаційного утримання та дрібний поточний ремонт на суму 7,47 млн грн. З них 4,355 млн грн пішли на ямковий ремонт покриття.

Наразі Володимир Гунчик має в своєму активі 44 % виконані обіцянки, завдяки чому піднявся з 9-го на 8-е місце в рейтингу відповідальності українських губернаторів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не словом, а ділом.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні