У Луцьку затримали злодія, який «обчистив» ювелірний магазин

0
-2
У Луцьку затримали злодія, який «обчистив» ювелірний магазин
В обласному центрі Волині працівники поліції спільно з представниками ГФ «Варта порядку» затримали зловмисника, який з ювелірного магазину поцупив коштовності.

Зокрема, як повідомляє інформаційне агентство Волинські новини, крадіжка трапилась у ювелірному магазині поблизу автостанції №1. Загалом, зловмисник виніс золотих прикрас на суму понад 50 тисяч гривень.

Частину з викраденого правоохоронці у злодія вилучили.

Зловмисник не зміг пояснити, що змусило його піти на злочин. Варто зауважити, що завдяки злагодженим діям поліції і представників громадського формування «Варта порядку» любителя «жовтого металу» вдалося затримати по «гарячих слідах».

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, що завдала значної шкоди потерпілому). За таке правопорушення затриманому загрожує до 6 років позбавлення волі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні