--> На Волині лісопорушники втікали і викидали з машини дубові колоди | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині лісопорушники втікали і викидали з машини дубові колоди

0
-3
На Волині лісопорушники втікали і викидали з машини дубові колоди
Волинські лісівники затримали крадіїв лісу, які втікали з місця події.

Сьогодні вранці, 15 грудня працівники сектору охорони і захисту лісу Волинського ОУЛМГ спільно з державною лісовою охороною та мобільною рейдовою бригадою державного підприємства «Ківерцівське лісове господарство» оперативно затримали лісопорушників, які втікали з місця події, - повідомляє прес-служба ВОУЛМГ.

У Копачівському лісництві ДП «Ківерцівське ЛГ» майстер лісу попрямував на звук пилки і виявив у лісових масивах два автомобілі – УАЗ та легковий.

Але чоловіки, зрозумівши, що їх упіймали на гарячому, вирішили втікати. Лісоохоронці їхали слідом. Порушники злякалися так, що на ходу стали викидали з машини деревину дуба і навіть не встигли вимкнути двигун. Однак працівники лісової охорони оточили їх і таки затримали.

Наразі слідчі дії тривають. На місці працює лісова охорона та поліція. До справи долучено також районний слідчий відділ.

У результаті встановлено, що в машині УАЗ (у народі – «таблетка») знаходилося 6 метрових колодок дуба. А в легковому автомобілі – знаряддя, яким спилювали та кряжували цінну деревину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні