Луцький гурт презентував відеокліп в підтримку першого альбому

0
4
Луцький гурт презентував відеокліп в підтримку першого альбому
Луцький гурт "Давня казка" зняв відеокліп на пісню "Хмарки" в підтримку свого "Першого казкового альбому", який вони нещодавно презентували.

Нагадаємо, Луцький гурт «Давня Казка» випустили перший студійний альбом, до увійшло 11 композицій – 7 авторських та 4 народних.

"Пісня "Хмарки" – це історія кохання: справжнього, щирого, чесного та відданого. Тому запитань чому головними героями стали саме діти, думаю ,не виникне ні в кого! Отож, справжнього чоловіка, джентльмена та «жіночого серцеїда» зіграв шестирічний Денис Мостовий. А от красуня, відмінниця і Леді з велкої букви – це семирічна Анастасія Аніскова", - говорить Jenya Чепіль.

По сюжету - в кліпі, як і у пісні розказується про справжню дружбу, яка з часом переросте у велике кохання, але поки - про нього знають лиш Хмарки. Відзняв та змонтував це відео Володимир Сиротинський.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні