Волинські лісівники: справу проти Родіона сфабрикував Кватирко

0
1
Волинські лісівники: справу проти Родіона сфабрикував Кватирко
На підтримку свого керівника Володимира Родіона, вчора, 14 грудня, біля приміщення Луцького міськрайонного суду, зібралися представники трудового колективу Маневицького лісгоспу.

Йому інкримінують розтрату державного майна. Прокуратура подала звернення про застосування запобіжного заходу щодо Володимира Родіона (арешт/домашній арешт/застава), - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

14 грудня суд розглянув справу маневицького лісничого. Тема звинувачення – акти виконаних робіт державного підприємства «Геодезія» за 2011 рік, а саме йдеться про визначення меж лісгоспу «Поліський», де на той час Родіон був керівником. Згідно з версією прокуратури, акти фіктивні, а роботи виконані не були. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

З огляду на покази свідків (їх по справі проходило 5, але приїхало аж 17), на суді з’ясувалося, що роботи насправді були виконані, а звинувачення були сфабриковані.

Тож суд відмовив в обранні запобіжного заходу начальнику Маневицького лісгоспу Володимиру Родіону.

Нагадаємо, днем раніше, 12 грудня,у Луцьку під стінами прокуратури за участю працівників Маневицького лісгоспу та громадських діячів області відбувся мітинг на підтримку маневицького лісничого (на головному фото).

Зі слів працівників лісгоспу, фабрикування справ проти Володимира Родіона робиться заради того, аби усунути його з посади та замінити на більш "зручного" для керівництва Волинського ОУЛМГ – а саме, начальника Олександра Кватирка та його заступників. Люди вимагали припинити свавілля Кватирка та усунути його з посади.
Теги: лісники, суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні