Дочекались: на Волині по трасі державного значення встановили ліхтарі

0
3
Дочекались: на Волині по трасі державного значення встановили ліхтарі
У селі Ставок Ківерцівського району на вулиці Рівненській вперше провели освітлення.

Ліхтарі встановили на ділянці дороги державного значення H 22 (Устилуг-Луцьк-Рівне). Про це у коментарі ВолиньPost повідомив Дернівський сільський голова Олександр Гуч.

За його словами, роботи були виконані за кошти Служби автомобільних доріг у Волинській області. На освітлення витратили 171 тисячу 920 гривень.

«Я звертався до них ще торік і, дякуючи Богу, сьогодні це вдалося реалізувати. Технічною частиною займалася підрядна фірма на чолі з Віначевським Анатолієм Леонідовичем, а бюрократичну складову я взяв на себе. Процес був початий у липні цього року і нарешті сьогодні це втілилося в життя. А ідея з освітленням реалізували на прохання жителів села. Коли у минулому році перед виборами запитував в людей, що б вони хотіли покращити, то це було одне з прохань», - розповів сільський голова.

Він додав, що згідно умов співпраці зі службою автодоріг, усі витрати щодо замовлення кіловат, лічильника і оплату електроенергії сільська рада бере на себе.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні