Грузинка намагалась дати луцьким прикордонникам 130 доларів хабаря

1
10
Грузинка намагалась дати луцьким прикордонникам 130 доларів хабаря
Прикордонники Луцького загону відмовилися від хабара, який запропонувала громадянка Грузії.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

Для оформлення на в’їзд в Україну в пункт пропуску «Доманове» прибув автомобіль білоруської реєстрації, в якому водій – громадянин Білорусі, перевозив сім’ю громадян Грузії - подружжя та трьох неповнолітніх дітей.

Під час проходження прикордонного контролю прикордонники встановили, що подорожувальники намагались в’їхати в Україну 12 грудня, однак не змогли підтвердити мету своєї поїздки.

Натомість громадянка Грузії вирішила звернулась до прикордонного наряду з пропозицією безперешкодного пропуску на територію України та запропонувала за це 130 доларів США. Іноземка отримала відмову та була попереджена про кримінальну відповідальність за спробу дачі хабара.

Факт пропонування хабара прикордонники зафіксували, а на місце події викликали представників Національної поліції. Водночас до районного відділу поліції було направлено повідомлення щодо виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого статтею 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Також громадянці Грузії заборонено в’їзд на територію України терміном на 3 роки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Замало дала))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні