--> В поліції пояснили, чому досі не допитали головного свідка у справі ДТП на Дубнівській | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В поліції пояснили, чому досі не допитали головного свідка у справі ДТП на Дубнівській

4
1
В поліції пояснили, чому досі не допитали головного свідка у справі ДТП на Дубнівській
Під час страшної ДТП, в якій п’яний бізнесмен Володимир Мігас збив 16-річного Владислава Андрушківа, разом із хлопцем переходив дорогу його товариш Владислав Радчук.

Підлітка не просто можна вважати основним свідком: він був безпосереднім учасником подій, адже автомобіль зачепив і його. Тим не менше, в інтерв’ю «Волинським новинам» хлопець розповів, що у нього досі не взяли свідчень.

«Згідно із кримінально-процесуальним кодексом, якщо є багато свідків, спочатку опитуються основні, тоді – інші. Слідство триває і в хлопця обов’язково візьмуть свідчення», – пообіцяв заступник начальника луцької поліції Аркадій Найдич.

Також він запевнив, що слідчим у цій справі є надзвичайно чесний і відповідальний працівник, а інформацію про те, що перед судом із визначення запобіжного заходу він пив каву із адвокатом обвинуваченого, неправильно висвітлили.

«Було трохи не так, ні з ким він не розпивав каву. Вони з прокурором чекали засідання, на вулиці було холодно, то пішли в кав’ярню. Присіли за столик, а до них сів той чоловік (адвокат, – ред.). Не могли ж вони його вигнати», – каже Найдич.

Перед судом, в якому обвинуваченому вибирали запобіжний захід, слідчого і прокурора помітили в компанії адвоката обвинуваченого
Перед судом, в якому обвинуваченому вибирали запобіжний захід, слідчого і прокурора помітили в компанії адвоката обвинуваченого

На запитання, чи Володимир Мігас, якого випустили під заставу, все ще перебуває в Луцьку, правоохоронець запевнив, що слідчий контролює ситуацію й обвинувачений виконує усі свої процесуальні обов’язки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо радчук не є основним свідком то хто є основним? Може дівка біля спущених штанів? То суспільству не цікаво що вона бачила в тих смердючих штанах. Якщо вона взагалі ще фігурує в цій справі.
Відповісти
Він і не може бути свідком, він є потерпілим, його також зачепив дзеркалом горе водій і йому також завдані збитки, а слідак там дійсно нормальний, порядний чоловік.
Відповісти
Досить тримати людей за дурнів!
Мєнти, судді і адвокати — це одна шайка хабарників!
Відповісти
Перевірте Квятковського на детекторі брехні, бо мабуть штанці замочив, так сіпався під час прес-конфереції. Однією рукою вершить "правосуддя", а другою рахує в кишені гроші.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні