«Це дуже небезпечна ситуація», - «зам» луцького мера про прорив газогону

1
-1
«Це дуже небезпечна ситуація», - «зам» луцького мера про прорив газогону
На луцьку вулицю, де прорвало газопровід, не пускають вантажівки, а наступного року її першою відремонтують.

Про це стало відомо у вівторок, 13 грудня, під час оперативної наради в Луцького міського голови.

Перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев зауважив, що прорив газопроводу високого тиску на вулиці Сосюри – це надзвичайна подія, яка могла призвести до дуже серйозних наслідків.

Наразі на цій вулиці призупинено рух великогабаритного транспорту.
Зі слів чиновника, цю вулицю планували відремонтувати ще у 2016 році, однак не встигли. Тож вона буде першою, яку відремонтують у 2017 році.

«Перед цим я прошу знайти власників усіх комунікаційних мереж і видати приписи про їх ремонт, тому що неналежна експлуатація приватної мережі мабуть стала причиною цієї ситуації», - наголосив Тарас Яковлев.

«Люди не повинні жити в страху, вони повинні бути впевнені, що ввечері спокійно можуть лягти спати, а вранці – прокинутися, щоб їх не будила серед ночі аварійна служба», - додав віце-мер.

Нагадаємо, в ніч з 10 на 11 грудня на вулиці Сосюри стався прорив газогону високого тиску. Тоді газ разом з водою фонтаном бив з-під землі. Ця суміш швидко заповнила всю вулицю. Тож мешканців чотирьох будинків вирішили евакуювати. Півночі вони провели на вулиці.

У понеділок, 12 грудня, місцеві мешканці вирішили перекрити вулицю для в’їзду вантажівок.

Нагадаємо, в ніч з 10 на 11 грудня 2016 р стався прорив газогону високого тиску на вулиці Сосюри (район аеродрому) у м. Луцьку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку на вулиці Сосюри серед ночі прорвало газогін високого тиску. Місцеві жителі кажуть, з газу, води та землі утворився «фонтан» висотою три метри.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому не написали, що випускник дурфаку Безпятко вже све поремонтував?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні