У луцьких студентів новий флешмоб - здати сесію без хабаря

2
7
У луцьких студентів новий флешмоб - здати сесію без хабаря
Поки у волинських вишах стартує сесія, студенти вигадали новий флешмоб. Цього разу - на антикорупційну тематику.

Зокрема у соціальних мережах Вконтакте, Facebook, Instagram, волинські студенти з різних вишів почали долучатись до мережевої акції під назвою AnticorruptionChallenge.

За умовами флешмобу, на своїй сторінці в соціальній мережі студенту необхідно розмістити фото з написом "Я здаю сесію без хабарів". Також до ініціативи можна залучати і викладачів, які у свою чергу повинні розмістити фото з написом "Я не беру хабарів".

При розміщенні фото, що є автоматичною згодою на участь в акції і заразом відповіддю на запрошення, користувач повинен затегати #AnticorruptionChallenge. Опісля, необхідно передати естафету іншим п'ятьом студентам та викладачам.

"У вас є доба, щоб викласти фото та передати естафету, інакше буде означати що ви "не дуже" чесні". По закінченню акції на Новий рік буде опубліковано альбом чесних та "не дуже" студентів та викладачів, - йдеться у поясненні до флеш-мобу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
найбільше у нас бере альошина
Відповісти
Щоб здати сесію без хабаря - потрібно учитися. А хто і скільки бере залежить від рівня знань. Тупіші платять більше, а розумні не платять взагалі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні