У Володимирі-Волинському відремонтовані дороги зійшли з першим снігом

1
0
У Володимирі-Волинському відремонтовані дороги зійшли з першим снігом
Мешканці Володимир-Волинська нарікають на те, що відремонтовані дороги зійшли разом із першим снігом.

Зокрема, як повідомив на своїй сторінці в мережі Фейсбук користувач Андрій Кандиба, йому набридло дивитись на те, як спочатку у поспіхах ремонтують дороги, а вже після першого снігу - вони знову у вибоїнах.

«Рекомендую підняти питання про керівника Володимир-Волинської ДЕД Укравтодору, я його особисто не знаю, але рекомендую завтра вже написати заяву… Разом з ПЕРШИМ СНІГОМ по вулиці Устилузькій, Зимнівській, Степана Бандери зійшов ВАШ ямковий ремонт. ЯМА-на ЯМІ. Це Ваш ямковий ремонт проведений весною 2016 року, який я спеціально зфотографував, бо знав і бачив як робили. На фото нижче і люди Ваші і машини», - емоційно описав ситуацію Андрій Кандиба.


«Сьогодні їхати просто страшно - все у ямах і воді… Ще одне, поціновувачам Ковельської - свіжий асфальт біля Ламкомки відлупився на швах… Країна безвідповідальності і цинізму», - обурюється користувач.

Також Андрій Кандиба ставить питання до чиновників, що їм бракує, аби провести ремонт нормально. Мовляв Іван Мирка гроші дає, все розподіляє але от немає кому контролювати це.

Не менш обурливий допис розмістив на своїй сторінці у мережі Фейсбук громадський активіст Сергій Рижков.

«Ось так вертаюсь з виборів. Нововолинськ-Володимир три авто на аварійці ...колеса. Я був четвертим… ями… пост про якусь фігню під назвою нова дорога в Володимирі… так будувати не можна...стидно», - розповів Сергій Рижков.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якби Мирка свої гроші давав, то і контролював би.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні