--> Герої романтичного відгуку зустрілись у «Короні Вітовта» через 20 років | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Герої романтичного відгуку зустрілись у «Короні Вітовта» через 20 років

0
0
Герої романтичного відгуку зустрілись у «Короні Вітовта» через 20 років
У луцькому ресторані «Корона Вітовта» відбулась зустріч авторів запису із книги відгуків, написаний ще 23 березня 1997 року.

Нагадаємо, що з нагоди відзначення 20-річчя ресторану, адміністрація закладу в архівах відшукала книгу скарг з вдячними дописами своїх перших клієнтів. Багатьох вразив допис Юрія та Ірини, які написали про те, що у «Короні Вітовта» у них відбулася романтична зустріч «їхнього життя». Чоловік з надією написав «буде що згадати через 20 років»

Тож у когось з працівників виникла ідея розшукати тодішніх закоханих і дізнатись, як склалось їхнє життя. Для Юрія та Ірини адміністрація ресторану «Корна Вітовта» приготувала подарунок – справжню «королівську вечерю».

Як виявилось – авторів запису таки вдалось відшукати і сьогодні, 11 грудня, вони завітали у ресторан, аби пригадати найяскравіші миті совго життя.

Виявилось, що Ірина та Юрій мали взаємну симпатію і тоді хлопець мав намір їй освідчитись в коханні. Виявилось, що зустрічались колишні однокласники не довго – всього кілька місяців, однак це і стало тим самим «першим коханням» у житті кожного.

Обоє були вражені тим, що стали героями такої історії. Тим не менше, вони зробили ще один вдячний запис у книгу відгуків.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні